Cautare

1270 de rezultate pentru "perfect tour" (2.92 secunde)
In domeniul "Serviciilor" - "Transporturi si activitati anexe transporturilor" locul I a fost ocupat de Rebel Tour SRL (microintreprinderi), Transbitum (intreprinderi mici), Gifan Strong SRL si Dyp Ro Tigro SRL (intreprinderi mijlocii).
Pentru asta trebuie sa-i multumim domnului Gherasim, care i-a sfatuit sa faca asa ceva", ne-a declarat Silviu Carlan, administratorul ACJ Globe Tour, firma pe care o conduce ocupandu-se de activitatea de transport in regim de taxi si maxi-taxi.
In plus, preturile atractive practicate de tour-operatori tenteaza tot mai multi romani sa aleaga toamna calendaristica pentru petrecerea concediului de vara.
Cazul Sebat Tour care se judeca cu Ministerul Transporturilor pentru traseul Galati - Bucuresti este cunoscut. Pe rolul Tribunalului Galati se judeca in prezent alte cateva procese ce vizeaza legalitatea licitatiilor organizate pentru traseele judetene.
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, organizeaza la Oradea, in zilele de 31 octombrie, intre orele 14:00 si 20:00, si 1 noiembrie, intre orele 09:00 si 15:00, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Bursa la termen din Sibiu, SIBEX, a organizat, vineri si sambata, la hotelul Impero, un curs gratuit de initiere in tranzactionarea instrumentelor financiare derivate (futures), care face parte din proiectul "Sibex Derivatives Tour".
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) a elaborat un "plan anticriza", proiect care vizeaza incurajarea promovarii in randul tour-operatorilor a sistemului 'earlybooking', precum si promovarea turismului de circulatie regionala, in si din tarile invecinate.
Tour operatorii romani cred ca actuala criza ar putea afecta turismul autohton pe o perioada de circa doi ani, segmentul de business fiind cel mai atins.
Transilvania Travel este la acest moment unul dintre cei mai importanti tour-operatori din Romania, cu o cifra de afaceri de 17 milioane de euro in 2008.
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Printre altele, pe lista se afla societati ca Finca Dragasani (46,64%), Romvag Caracal (27,93%), Lactido Craiova (13,19%), Societatea de Constructii Cai Ferate (SCC) Craiova (70,87%), Contactoare Buzau (18,20%), TMD SA Filiasi (3,71%), Altur SA Slatina (8,66%), Gemina Tour SA Ramnicu Valcea (96,68%) sau Semrom Muntenia SA (2,49%).
Si linia turistica Bucharest City Tour va avea traseul de baza doar intre Piata Presei si intersectia Calea Victoriei - Splaiul Independentei - Bulevardul Natiunile Unite, de unde autobuzele vor circula pe Splaiul Independentei si pe la Piata Unirii.
3×3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3×3 EuroTour si din cel mondial 3×3 World Tour.
Sambata, 12 septembrie - Ofensiva asfaltului Start comun Cursa de sosea â€" Road Grand Tour & Campionatul National de Tandemuri - 8:00-9:30 Preluarea kiturilor de concurs, Esplanda Consiliului Judetean Calarasi (vis-a-vis Hotel Calarasi) - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START cursa sosea & campionatul national de Tandemuri - 14:00 Timp limita sosire Calarasi, finis - 14:00-14:30 Intrecerea prichindeilor (Str.
Sambata, 12 septembrie - Ofensiva asfaltului Start comun Cursa de sosea - Road Grand Tour & Campionatul National de Tandemuri - 8:00-9:30 Preluarea kiturilor de concurs, Esplanda Consiliului Judetean Calarasi (vis-a-vis Hotel Calarasi) - 9:45 Sedinta tehnica pe scurt - 10:00 START cursa sosea & campionatul national de Tandemuri - 14:00 Timp limita sosire Calarasi, finis - 14:00-14:30 Intrecerea prichindeilor (Str.
• De la terre a la lune - De la Pamant la Luna (1865) • Vingt Mille Lieues sous les mers - 20.000 de leghe sub mari (1869) • Le tour du monde en quatre-vingts jours - Ocolul Pamantului in 80 de zile (1873) • Voyage au centre de la Terre -- O calatorie spre centrul Pamantului (1864 ) • Un capitaine de quinze ans -- Capitan la cincisprezece ani (1877-78 )
"Saptamana aceasta incepem TRENUL PIERDUT" - TOUR 2013, partea I. Primul concert va fi in Bucuresti, in acelasi loc unde in urma cu patru luni am lansat noul concept PACT by Leo Iorga & Adi Ordean.
Acestea vor fi primele show-uri live ale trupei dupa succesul Tour of the Universe din 2009-2010, turneu in care Depeche Mode a sustinut 142 de concerte, inregistrand vanzari record cu cele peste 2,5 milioane de bilete.
Credem ca o sa iasa o seara foarte frumoasa." - Marian Mihaila, White Walls Evenimentul de sambata incheie EPIZODIA TOUR, turneul de promovare al celui mai recent album ALTERNOSFERA, "Epizodia" - al patrulea din cariera, dupa "Orasul 511", "Visatori cu plumb in ochi", "Virgula".
Acesta este organizat de Project Events si face parte din "Rock‘n Roll Forever Tour 2013"! In Bucuresti, biletele pot fi gasite la:
google-analytics.com